Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ - ΔΗΜΟΤΕΥΘΡΩΝΙΤΩΝ - Η ΤΕΥΘΡΩΝΗ.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΤΕΥΘΡΩΝΙΤΩΝ - - Η ΤΕΥΘΡΩΝΗ-- ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΝΗ.

  ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΔΗΜΟΤΕΥΘΡΩΝΙΤΩΝ -


- Η ΤΕΥΘΡΩΝΗ-- ΣΤΗΝ  ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ  ΜΑΝΗ.
----------------------------------------------------------- 
 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ. 
====================================== 
 ΕΤΟΣ  2016
======================================= 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  -  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.  Ν.101
  ===============================

 Ανακοινώνεται  ότι  ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ   ΔΗΜΟΤΕΥΘΡΩΝΙΤΩΝ Η - ΤΕΥΘΡΩΝΕΙ- την 17ην -

Απριλίου 2016  και  από 9ην  μέχρι  την  13ην  ώραν  στα επί της οδού Πραξιτέλους αριθ. 215 -
στον Πειραιά    Γραφεία  του Συλλόγου -ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ  ΜΑΝΙΑΤΩΝ - Η --ΜΑΝΗ-  θα ενεργηθούν Αρχαιρεσίες [ Εκλογές ] για  την ανάδειξη του  Νέου Διοικητικού-  Συμβουλίου του Συλλόγου, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο - Καταστατικό .

 Δικαίωμα ψήφου έχουν  τα Μέλη  του Συλλόγου, τα οποία είναι  ταμειακώς τακτοποιημένα.-
Πληροφοριες : e-mail: tefthroni1@gmail.com. τηλέφωνα: 2104138284 - κιν.6937266208 -  -

Πειραιά  16 Μαρτίου 2016 

-

O  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Ο ΓΕΝΙΚΟΣ   ΓΡΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 ΙΩΑΝΝΗΣ   ΛΕΚΚΑΚΟΣ                            ΛΕΩΝΙΔΑΣ  ΤΖΕΦΕΡΑΚΟΣ


================================================================



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  -  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.  Ν.102

 ----------------------------------------------------------------------------
 Ανακοινώνεται  ότι  στο ΠΟΛΙΤΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ  ΔΗΜΟΤΕΥΘΡΩΝΙΤΩΝ   Η - ΤΕΥΘΡΩΝΕΙ- την 17ην Απριλίου,   στα επί της οδού Πραξιτέλους αριθ.215 στον Πειραιά    Γραφεία  του Συλλόγου -ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ  ΜΑΝΙΑΤΩΝ - Η ΜΑΝΗ-    ενεργήθηκαν  Αρχαιρεσίες [ Εκλογές ] για  την ανάδειξη του  Νέου Διοικητικού  Συμβουλίου του Συλλόγου { Ομάδας Εργασίας }, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο - Καταστατικό .
 Εγγεγραμμένα Μέλη  του Συλλογου   150   και  εξ αυτών άσκησαν το εκλογικό δικαίωμα τους 106.
  Tα Μέλη του Συλλόγου προσήλθαν στο χώρο διεξαγωγής των Αρχαιρεσιών [ εκλογών] με απόλυτο τάξη  και ευπρέπεια και μεγάλη χαρά και άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα. Δόθηκε η ευκαιρία στα Μέλη να συναντηθούν - επικιονωνήσουν και να αναταλλάξουν απόψεις και ιδέες και για  τις δραστηριότητες του Συλλόγου μας.
 Τίμησαν με την παρουσία τους την  ευχάριστη  συνάντηση  μας  για την ημέρα  των εκλογών, εκλεκτοί συμπατριώτες μας - συγγενεις  και φίλοι, οι οποίοι τιμούν  και με την συμμετοχή τους  το Σύλλογο μας και αγαπούν την γενέτηρα περιοχή μας - Αρχαίας Τευθρώνης. Στην θαυμάσια αυτή εκδήλωση μας τονίστηκε ιδιαιτέρως η παρουσία του Ναύαρχου Λ.Σ. και τέως Ατχηγός του  Λιμενικού Σώματος  κ. Θεόδωρος  Χριστοφ. ΓΚΛΕΖΑΚΟΣ από τον Οικισμό Αλύπα - Νύμφι, Ο Αντιναύρχος Π.Ν. ε.α. κ Μιχαήλ ΙΣΜΑΪΛΑΚΟΣ, από τον Οικισμό του Κότρωνα,ο Ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ ε.α. κ Παύλος Δαμ. Λεκκάκος  από τον οικισμό Φλομοχωρίου, ο Πλοίαρχος Λ.Σ. ε.α. κ.Νικόλαος Ανδρ.ΓΚΛΕΖΑΚΟΣ, από τον οικισμό Αλύπα-Νύμφι,ο Λεωνίδας  Γεωργίου ΜΙΧΑΛΑΚΟΣ, Άνθρωπος  της Τέχνης - Γλύπτης -Συντηρητής Αρχαιοτήτων, από τον οικισμό του Κότρωνα, ο Διδάκτωρ  του Πολυτεχνείου - Διευθυντικό Στέλεχος του Υπουργείου Περιιβάλλοντος και Ενεργειας κ.  Πέτρος Γεωργίου ΤΖΕΦΕΡΗΣ από τον Οικισμό Δρυαλίου [ oryktos.blogspot.com], ο Βασόλειος  Νικ.ΓΚΛΕΖΑΚΟΣ  Διευθυντής  Υπουργείου Οικονομικών -Γεν.Λογιστηρ ίου του Κράτους, η κυρία Σταυρούλα ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΥ σύζ. Νέστορα Δημακογιάννη, Ειδικός Επιστήμων  Διατροφολογίας, από τον Οικισμό  Zουδα και αρκετοι συμπολίτες μας καταγόμενοι από την περιοχή της Αρχαίας Τευθρώνης, των οποίων η νέα Διοικηση του Συλλόγου  μας θα ζητήσει την συνργασία του με τον  Συλλογο μας.  Η Ιστοσελίδα μας ευχαριστεί πολύ όλες  και όλους που παρευρέθησαν.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ  ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
 ΕΧΕΙ ΩΣ  ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ:




 1}.  ΛΕΩΝΙΔΑΣ  Π.ΤΖΕΦΕΡΑΚΟΣ  Πρόεδρος
Δικηγόρος  Παρ` Αρείω Πάγω ε.τ.- Υποστράτηγος ΕΛ.Α.Σ ε.α.
[ Από  τον  Οικισμό  Δρυαλί ]
---------------------------------------------------------------------
2}. ΠΟΥΛΙΚΟΣ  ΙΩΑΝ. ΛΕΚΚΑΚΟΣ. Αντιπρόεδρος
Δικηγόρος  Παρ` Αρείω Πάγω.
[ Από  τον  Οικισμό  Φλομοχώρι ]
-----------------------------------------------------------------
3}. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ   ΚΟΦΙΝΑΣ  Γενικός Γραμματέας.
Διευθυντής Δημόσιας Διοίκησης –Υπουργ.Εθν.Αμυνας,ε.σ.
[ Από  τον  Οικισμό Κότρωνα  ]
-----------------------------------------------------------------------
4}. ΘΩΜΑΣ  ΑΝΔΡ. ΓΚΛΕΖΑΚΟΣ  Ταμίας
Ανωτ. Αξιωματικός ΕΛ.ΑΣ.ε.α
[ Από  τον  Οικισμό  Αλύπα -Νύμφι  ].
-------------------------------------------------------------------------
5}. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ   ΛΕΩΝ. ΚΑΡΓΑΚΟΣ  Μέλος.
Ανώτ. Αξιωματικός Πολ. Αεροπορίας  ε.α.
[ Από  τον  Οικισμό  Λουκάδικα]
-----------------------------------------------------------------------
6}.ΗΛΙΑΣ  ΠΕΤΡ. ΜΑΡΙΟΛΗΣ  Μέλος
Πολιτικός  Επιστήμων- Οικονομολόγος -Διευθυντής   ΔΕΗ  ε.σ.
[ Από  τον  Οικισμό Πύρριχο -Κάβαλο  ]
---------------------------------------------------------------------------
7}. ΣΤΑΥΡΟΣ   ΘΩΜΑ  ΚΟΥΡΕΒΕΣΗΣ. Μέλος.
Ενεργό  και  Δραστήριο  Μέλος της      ΕΛ.ΑΣ.
[ Από  τον  Οικισμό Κότρωνα  ]
------------------------------------------------------------------
ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ  ΕΠΙΤΡΟΠΗ
1}.  ΠΑΝΓΙΩΤΗΣ  ΒΑΣ. ΚΟΥΤΣΟΛΙΑΚΟΣ  Πρόεδρος
Ανώτατος Αξιωματικός  Πολεμ. Αεροπορίας ε.α.
  ------------------------------------------------------------------
2}.ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ  ΝΙΚ. ΓΚΛΕΖΑΚΟΣ  Μέλος
 Νομικός – Διευθυντής  Ελληνικού  Δημοσίου ε.σ.
Από τον  Οικισμό Αλύπα – Νύμφι  
-------------------------------------------------------------------
3]. ΑΝΤΩΝΙΑ  ΝΕΟΦ.  ΛΕΚΚΑΚΟΥ
 Διοικητικό  Στέλεχος Ιδιωτικών  Εοιχειρήσεων.
Από τον Οικισμό Φλομοχωρίου.
----------------------------------------------------------------------
  Πειραιά  19  Απριλίου 2016 
 O  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                     Ο ΓΕΝΙΚΟΣ  ΓΡΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
  
 ΛΕΩΝΙΔΑΣ  ΤΖΕΦΕΡΑΚΟΣ                      ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΚΟΦΙΝΑΣ
=======================================================
ΝΟΜΙΚΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ  ΤΟΥ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ {  ΑΜΙΣΘΟΣ}-
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ   ΠΟΥΛΙΚΟΣ  ΙΩΑΝΝΟΥ  ΛΕΚΚΑΚΟΣ.
=========================================================


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  -  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.  Ν.103.  

Η   ΝΕΑ   ΔΙΟΙΚΗΣΗ   ΤΟΥ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ [  ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ   ΔΗΜΟΤΕΥΡΘΡΩΝΙΤΩΝ  -  Η  ΤΕΥΘΡΩΝΗ ] – ΛΑΜΒΑΝΕΙ  ΤΗΝ  ΤΙΜΗ  ΚΑΙ  ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΙΝΟΥΜΕΝΗ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ  ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΓΕΝΕΤΕΙΡΑ  ΜΑΣ , ΠΕΡΙΟΧΗ – ΑΡΧΑΙΑΣ  ΤΕΥΘΡΩΝΗΣ [ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ   ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ  ΤΟΝ  ΠΥΕΡΡΥΧΟ  ΜΕΧΡΙ  ΚΑΙ  ΤΟ  ΝΥΜΦΙ ], ΜΕ  ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟΝ  ΣΚΟΠΟ  ΤΟΥ  ΣΥΛΟΓΟΥ   ΜΑΣ, [ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ  ΠΑΡΑΚΑΤΩ]  ΝΑ  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ  ΣΤΟΣ  ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ   ΚΑΙ  ΚΑΤΑΓΟΜΕΝΟΥΣ  ΑΠΟ ΤΟΥΣ  ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ  ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ  [ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ  ΜΑΝΗΣ ]  ΚΑΙ  ΝΑ  ΤΟΥΣ  ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΕΙ  ΝΑ ΕΝΤΑΧΘOYΝ  ΣΤΟ  ΣΥΛΛΟΓΟ  ΜΑΣ  ΚΑΙ  ΝΑ ΓΊΝΟΥΝ  ΜΕΛΗ  ΤΟΥ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ  ΜΑΣ  ΓΙΑ ΝΑ  ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ  ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ, ΝΑ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΑΝΑΤΛΛΑΞΟΥΜΕ  ΑΠΟΨΕΙΣ, ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟΙ  ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ  ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΓΕΝΕΤΕΙΡΑ  ΜΑΣ.

ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ  ΚΑΛΕΣΜΑ ΜΑΣ  ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ  ΚΑΙ  ΣΤΟΥΣ  ΩΣ ΑΝΩ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ  ΜΑΣ, ΟΙ  ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ  ΕΚΤΟΣ  ΕΛΛΑΔΟΣ  ΚΑΙ  ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ  ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ  ΤΗΣ  ΠΑΡΟΥΣΑΣ  ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ  ΜΑΣ.

Για  να διευκολύνουμε  την Λειτουργικότητα  του Συλλόγου μας, με πρόσφατη τροποποίηση του Καταστατικού του , αποφασίστηκε να οριστεί  η οικονομική υποχρέωση των Τακτικών Μελών με ένα ευρώ για την εγγραφή και ένα ευρώ για την ετήσια εισφορά.
------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΚΟΠΟΣ  ΤΟΥ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ  ΜΑΣ, ΣΥΜΦΩλΝΑ  ΜΕ ΤΟ  ΚΑΤΣΤΑΤΙΚΟ.



Α. Σκοπός του Συλλόγου, σύμφωνα με το  καταστικό του Συλ-
λόγου είναι:
1. Η ανάπτυξη των δεσμών, η διατήρηση και διάδοση του πνεύματος  αλληλεγγύης, μεταξύ των μελών  και η καλλιέργεια των μεταξύ τους σχέσεων,  καθώς και των σχέσεών τους μετά των κατοίκων της ιδιαίτερής τους πατρίδας.                                           .   
2. Η εξυπηρέτηση των γενικότερων συμφερόντων των μελών των κατοίκων της ιδιαιτέρας των πατρίδος δια της παροχής πάσης δυνατής υποστηρίξεως, ως π.χ. υλικής ενισχύσεως απόρων κ.λ.π.
3. Η συμβολή εις την διαρκή προώθηση  της πνευματικής  πολιτιστικής και κοινωνικής αναπτύξεως των μελών και του τόπου καταγωγής των, δια της διοργανώσεως διαφόρων πολιτιστικών και άλλων πνευματικών και κοινωνικών εκδηλώσεων τοπικού  χαρακτήρα είτε  εις την μείζονα περιοχή της έδρας του Συλλόγου, είτε εις την περιοχή των ανωτέρω περιοχών.
4. Η διαφώτιση της κοινής  γνώμης και των Δημοσίων  Αρχών επί των ζωτικών προβλημάτων των μελών και του τόπου καταγωγής των.
5. Η συνεργασία του Συλλόγου με επιστημονικούς, πνευμα-τικούς οργανισμούς, οργανώσεις, με σωματεία και. άλλους Συλλόγους,  με παρεμφερείς σκοπούς και. γενικώς με οποιον-δήποτε φορέα προόδου  της  ημεδαπής ή της αλλοδαπής.          
6. Η ενίσχυσης της εκπαιδεύσεως εις  την περιοχή   των τοπικών  Κοινοτήτων  Πυρρίχου, Δρυμού και Νυφίου και της Δημοτικής ενότητας  Κότρωνα   του Δήμου  Ανατολικής Μάνης δια της παροχής διαφόρων εκπαιδευτικών μέσων και της καθιερώσεως . ηθικών και υλικών επαίνων δια τους άριστους φοιτητές, σπουδα-στές και μαθητές τους καταγόμενους εκ της περιφερείας του τέως Δήμου Τευθρώνης ή  κατοικούντας  εις αυτήν.                  
7. Η εκτέλεση  κοινωφελών έργων, ήτοι συγκοινωνίας, υδρεύ-σεως δενδροκομίας κ.λ.π.  ως και έργων εξωραϊσμού εις την προαναφερομένη  περιοχή.
8. Η τμηματική αναδάσωση  των μη καλλιεργουμένων εκτάσεων της προαναφερομένης  περιοχής  και η προώθηση της δενδροφυτείας και δενδροκαλλιέργειας και αλιείας προς αποδοτικότερη για τους κατοίκους εκμετάλλευση των καλλιεργουμένων εδαφών και του θαλασσίου πλούτου της περιοχής.                                           .
9. Η ίδρυση, σε συνεργασία μετά των νόμιμων εκπροσώπων  των προαναφερομένων  φορέων  της Τοπικής αυτοδιοίκησης, οικοδομικού συνεταιρισμού με σκοπό την  οικοδόμηση πρώτης θερινής κατοικίας των μελών και φίλων του Συλλόγου προς τόνωση του τουριστικού ενδιαφέροντος και την εν γένει αξιοποίηση της περιοχής.
10. Η εν γένει καταβολή πάσης δυνατής φροντίδας δια την διατήρηση και προώθηση  στενότερων δεσμών των μελών του Συλλόγου μετά των κατοίκων της ιδιαιτέρας των πατρίδος, προς τον σκοπό της συντηρήσεως της τοπικής πολιτιστικής κληρονομίας, των τοπικών ηθών και εθίμων της τοπικής λαϊκής τέχνης και  της εν  γένει τοπικής λαϊκής παραδόσεως.



 ΠΕΙΡΑΙΑ  9 Μαίου  2016    
ΠΡΟΕΔΡΟΣ           Ο   ΓΕΝΙΚΟΣ   ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ.


           ΛΕΩΝΙΔΑΣ Π.ΤΖΕΦΕΡΑΚΟΣ            ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  Π.  ΚΟΦΙΝΑΣ - ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ 
------------------------------------------------------------------------------------------------- 
ΕΝΤΥΠΟ  ΑΙΤΗΣΕΩΣ  ΠΡΟΣ  ΤΟΝ  ΣΥΛΛΟΓΟ  ΜΑΣ ΓΙΑ  ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΟΥ ΜΕΛΟΥΣ.
.....................................................................................................................



ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΔΗΜΟΤΕΥΘΡΩΝΙΤΩΝ
  Η  ΤΕΥΘΡΩΝΗ  .
Οδός Κολοκοτρώνη αριθ. 59 Πειραιά

ΑΙΤΗΣΗ
ΠΡΟΣ ΤΟ  Δ.Σ. ΤΟΥ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ  ΔΗΜΟΤΕΥΘΡΩΝΙΤΩΝ
                                                                      Η  ΤΕΥΘΡΩΝΗ  

ΕΠΩΝΥΜΟ: ……………………………………..………………
ONOMA: ………………………………………….
ΟΝΟΜΑ  ΠΑΤΕΡΑ:………………………………..
ΟΝΟΜΑ  ΜΗΤΕΡΑΣ : …………………………………
ONOMA KAI ΕΠΩΝΥΜΟ ΣΥΖΥΓΟΥ: ……………………………………………..
ΤΟΠΟΣ  ΓΕΝΝΗΣΗΣ: ……………………………………………………………
ΤΟΠΟΣ  ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ  ΠΑΤΡΙΚΗΣ  ΓΡΑΜΜΗΣ: …………………………………………………
ΤΟΠΟΣ  ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ  MHΤΡΙΚΗΣ  ΓΡΑΜΜΗΣ: ………………………………….……………
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ: …………………………………………………….
ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ: …………………………………………………..
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ :………………………………………………………………….
ΟΔΟΣ: ……………………………………………ΑΡΙΘ :  …………T.K. ………………
ΤΗΛΕΦ.ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ………..……………………ΤΗΛ.ΕΡΓΑΣΙΑΣ……………………..…..………..
ΚΙΝΗΤΟ: ………………………………e-mail: ………………………………………….
Έλαβα γνώση των Καταστατικών αρχών και των σκοπών  του Συλλόγου Δημοτευθρωνιτών < Η ΤΕΥΘΡΩΝΗ> και παρακαλώ όπως με εγγράψετε Τακτικό Μέλος αποδεχόμεν……. Ανεπιφύλακτα τις αρχές και  το σκοπό του Συλλόγου για την πραγματοποίηση των οποίων θα συμβάλλω και εγώ με όλες μου τις δυνάμεις μου.
ΠΕΙΡΑΙΑ ……………. ..20..

  ΑΙΤ……….

ΥΠΟΓΡΑΦΉ


--------------------------------------------------------------------------- 
Για  να διευκολύνουμε  την εγγραφή νέων Μελών  παρουσιάζουμε – διαθέτουμε  έντυπο της απαιτουμένης  ΑΙΤΗΣΗΣ  εγγραφής [όπως εμφαίνεται ανωτέρω ]  για  να συμπληρωθεί και να μας  διαβιβαστεί  στην  Γραμματεία του Συλλόγου μας  στην ταχυδρομική Διεύθυνση :


ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ   ΣΥΛΛΟΓΟ   ΔΗΜΟΤΕΥΘΡΩΝΙΤΩΝ  - Η ΤΕΥΘΡΩΝΗ   ΟΔΟ  ΚΑΝΑΡΗ  ΑΡΙΘ. 20.Α  ΜΟΣΧΑΤΟ  ΑΘΗΝΩΝ  Τ.Κ.18344. 


SILLOGOS  DIMITEFTHRONITONITON  - 20.A  - KANARH STR.  MOSHATO –ATHENS  GREECE  PC.18344.  ή  ηλεκτρονικά   στην διεύθυνση – tefthroni1@gmail.com

[ η αίτηση να φέρει  υπογραφή- σκαναρισμένη]   
 ΠΕΙΡΑΙΑ  9 Μαίου  2016
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ            Ο   ΓΕΝΙΚΟΣ   ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ.

                        ΛΕΩΝΙΔΑΣ Π.ΤΖΕΦΕΡΑΚΟΣ                        ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  Π.  ΚΟΦΙΝΑΣ

================================================================================





Προβολές σελίδων ανά χώρα 
Γράφημα με τις πιο δημοφιλείς χώρες μεταξύ των αναγνωστών του ιστολογίου

Καταχώριση
Προβολές σελίδας-

--------------------------------------------------------------------------------------




Ελλάδα

3629
Ηνωμένες Πολιτείες

1206
Γαλλία

290
Ρωσία

249
Γερμανία

142
Πορτογαλία

71
Ηνωμένο Βασίλειο

31
Ουκρανία

28
Πολωνία

24
Κίνα

20

 ---------------------------------------------------------------------------------------


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Όπως είναι γνωστό βασικός σκοπός –επιδίωξη  του Συλλόγου   μας - είναι να επιχειρεί – επιδιώκει την  επικοινωνία και ανάπτυξη φιλικών - -δεσμών μεταξύ  των καταγομένων από την περιοχή της Αρχαίας - Τευθρώνης, των συνδεομένων [ με δεσμούς συγγένειας  -  φιλίας – άλλες συναισθηματικές εξαρτήσεις ] με την   περιοχή αυτή [ της Αρχαίας Τευθρώνης ].  

Ακόμη Βασική επιδίωξη του Συλλόγου μας είναι να διατηρήσει – να εντείνει την επαφή – επικοινωνία – επισκέψεις  των καταγομένων από την περιοχή και των φίλων τους με την περιοχή εξαιρετικού φυσικού κάλους της περιοχής της αρχαίας Τευθρώνης, κυρίως κατά την θερινή [ τουριστική] περίοδο.

Ο ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΌΜΕΝΟΣ ΣΚΟΠΟΣ  του συλλόγου μας επιδιώκεται και - με την παρούσα ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ [ Ηλεκτρονική ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ] με την-  προβολή  της περιοχής της Αρχαίας Τευθρώνης [ κυρίως μνημεία-  Εκκλησιαστικού Αρχαιολογικού Πολιτισμού], με εξιστόρηση διαφόρων θεμάτων Ιστορικού ενδιαφέροντος, τοπικής  Λαϊκής παράδοσης, - Ελληνικού Πολιτισμού, όπως επιβεβαιώνεται από την προαναφερομένη - επισκεψιμότητα  αυτής [ της Ιστοσελίδας μας.

Η Διοίκηση του Συλλόγου μας ευχαριστεί και χαιρετίζει τους επισκέπτες- της Ιστοσελίδας μας και του παρακαλούμε να συνεχίσουν  τις επισκέπτες τους και με ευχαρίστηση θα ακούσει  και θα λάβει σοβαρά υπόψη  κάθε είδους  προτάσεων – σχόλιων και συστάσεων.