Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΗΜΟΤΕΥΘΡΩΝΙΤΩΝ Η ΤΕΥΘΡΩΝΗ ΕΔΡΑ : ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 67 – 69 ΠΕΙΡΑΙΑ.



-
ΤΗ  ΥΠΕΡΜΑΧΩ  ΣΤΡΑΤΗΓΩ  ΤΑ  ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ
------------------------------------------------------------
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΤΟΥ  ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ   ΣΥΛΛΟΓΟΥ   ΔΗΜΟΤΕΥΘΡΩΝΙΤΩΝ  Η  ΤΕΥΘΡΩΝΗ  
 ΕΔΡΑ :  ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 67 – 69  ΠΕΙΡΑΙΑ.
Τα  Μέλη και  η  Διοίκηση  του  Πολιτιστικού  Συλλόγου  Δημοτευθρωνιτών – Η ΤΕΥΘΡΩΝΗ  λαμβάνοντας γνώση της  Ενθρόνισης  του νέου Μητροπολίτη Μάνης  κ. κ. Χρυσοστόμου στο Γύθειο – Μάνη  την  28 Μαρτίου  εκφράζουν  – Δηλώνουν  Δημόσια  με θρησκευτική  Αγαλλίαση και ψυχική  ευφορία  την μέγιστη Χαρά τους.
       ΈΧΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΗ  την Χριστοφόρο και Εκκλησιαστική υπόσταση , την  Ηθική  και Πνευματική  Αρετή της  Προσωπικότητας - του εις Τύπον  και  Τόπον Χριστού  του  νέου Μητροπολίτη Μάνης  Προσευχόμεθα  και Ευχόμεθα καλή  επιτυχία  στην Ιερά Αποστολή  του  στη ΜΑΝΗ  ΜΑΣ.
Πειραιά 16  Μαρτίου  2018.
Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ               Ο  ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ          Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Λεωνίδας  Τζεφεράκος   Πουλίκος Λεκκάκος     Δημήτριος  Κοφινάς

ΣΤΙΣ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ Η ΕΝΘΡΟΝΙΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΑΝΗΣ ΣΤΟ ΓΥΘΕΙΟ.



Στις 28 Μαρτίου η ενθρόνιση του Μητροπολίτη Μάνης στο Γύθειo

Παρασκευή, 16 Μάρτιος 2018 15:26 | |
Στις 28 Μαρτίου η ενθρόνιση του Μητροπολίτη Μάνης στο Γύθειο

Την Τετάρτη 28 Μαρτίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί στη Μητρόπολη Μάνης στο Γύθειο η ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη Μάνης, κ. Χρυσοστόμου, ο οποίος εξελέγη από την Ιεραρχία της Ελλάδος στις 7 Φεβρουαρίου 2018.
Τις επόμενες ημέρες, ο κ. Χρυσόστομος αναμένεται να δώσει τη διαβεβαίωση εκτέλεσης των αρχιερατικών του καθηκόντων, ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου.
Υπενθυμίζεται ότι μετά τις αρχικές αντιδράσεις για την εκλογή του κ. Χρυσοστόμου, η ένταση φαίνεται ότι εκτονώθηκε χάρη στην πρωτοβουλία του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευσταθίου, ο οποίος έφερε σε επαφή τον νέο Μητροπολίτη Μάνης με τον δήμαρχο Αν. Μάνης, κ. Πέτρο Ανδρεάκο.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του  lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών.